18 maj 2007

Hvem sagde UFO'er...

Jeg kalder det påbegyndte arbejder :-)
- hold da op, nu tror jeg, at jeg har fundet dem allesammen frem og lagt dem klar til at komme i en gennemsigtig plastic-kasse, så jeg kan se dem fra min stol ved skrivebordet. Jeg har kasseret en enkelt ting og en mere står på listen over "det som nok aldrig bliver gjort færdigt", men den endelige beslutning er ikke taget endnu.
Christopher tog lige et billede, da han sad og legede med mig kamera - han syntes, der skulle et bevis med på bloggen.


Garnet i kurven i forgrunden er faktisk noget, som er på vej over på fjernlageret, så det SER altså værre ud end det egentlig er :-)

Det er sjovt, for nu hvor jeg har fundet det hele frem, så får jeg mægtig lyst til at gøre det meste af det færdig lige her og nu, så det der måske en meget sund øvelse, denne "UFO,-se-om-du-kan-finde-mig"-leg :-)

Her er så listen over det, jeg vil betegne som UFO'er (ting, som det af en eller anden grund kniber med at få taget sig sammen til at få gjort færdigt):

Cirkeltrøje fra Garnstudio til Sarah - mangler kun at få hæftet ender og syet en knap i

Crystal Cove fra "Just one more row" - mangler kun at blive syet sammen og at få kant forneden (jeg summer lidt over, hvordan kanten skal strikkes, den er nemlig improviseret, da jeg synes at blusen er alt for kort)

Dominojakke fra Garnstudio - strikket i Opal ensfarvet fra lageret og påbegyndt for lidt for længe siden - jeg er ikke ligefrem super tilfreds med resultatet, såååå jeg summer lige over en smule ændringer i designet

Aran-sweater fra bogen "Aran Celtics" - strikket i Coral fra 123Strik - jeg mangler kun ærmer, men skal lige ændre lidt på designet, så her summes også...

Grydelapper af de firkanter, jeg hæklede for meget til NHV-gaven på vej til "næsten-Århus", da der var trafikkaos

Cables af Høxbro - strikket i Camelia fra Garnstudio - det går ikke så stært for tiden, da jeg er lidt i tvivl om farverne egentlig er så gode

Endnu en Cirkeltrøje fra Garnstudio - oprindeligt strikket til Sarah, men den er alt for lille i ærmerne og passer vist bedre til en str. 1 år end 3-4 år - nogen, der vil arve den? Mangler kun at få hæklet kant, syet sammen og monteret en knap og det vil jeg gerne gøre, hvis nogen kan bruge den.

Peacock Feather Shawl fra Fiddlesticks Knitting - strikket i en smuk blå Opal fra lageret - en UFO, men den skal nok blive færdig en dag - jeg HAR mærket opskriften med, hvor jeg er kommet til :-)

Dominobluse i Lang Bebé garn fra Markno - den er muligvis på vej til at blive en "bliver aldrig til noget" ting

Sommerbluse i en slags domino i Trekking strømpegarn - den mangler kun at få hæklet nogle få kanter (er begyndt på det), så den bliver nok færdig meget snart

Dominobukser ala DortheH og BirtheP - strikket i Opal Mexico med blå farverapport - MEN JEG MANGLER GARN.. - så skulle du ligge inde med et nøgle eller to, tre, så skriv endelig en mail til mig, hvis du vil bytte med noget andet af en art

Er I egentlig klar over, HVOR mange gram garn, jeg kunne sætte på min "Brug-dit-garnlager"-konto, hvis jeg bare lige tog mig lidt sammen? - Nogen, der vil være med til et UFO-strik-in?

4 kommentarer:

Helle from Denmark sagde ...

Jeg siger bare........ha ha ha ha ha ha ha ha....!!:-) Det var så UFO'erne vedr. strik var der en enkel hækle UFO. Hvad så med syningen Lilian?? :-)))

Helle from Denmark sagde ...

Ups.gik op for mig, at i er flere på den blog.....sorry, troede det var Lilian....men ehhh....det var da også en del UFO'er at have Pia T!!:-)))

Dea sagde ...

Det er rart at vide at der også er andre der har mange jern i (og ved siden af) ilden!
hvis der er plads til en til i jeres bekendelses kreds, vil jeg da gerne være med!

Rikke sagde ...

Hej Dea - du skal være mere end velkommen :D
Jeg har sendt dig en invitation.